Pechhulp

Pechhulpverzekering

  • Scherpe premie met uitstekende voorwaarden
  • Professionele hulp
  • Persoonlijke service
Vraag offerte aan

Pechhulpverzekering

Pechhulp Verzekering vergelijken

Een pechhulpverzekering is een verzekering die hulp biedt bij pech onderweg, zowel in Nederland als in het buitenland. Dit kan bijvoorbeeld hulp zijn bij een lege accu, een lekke band of een ongeval.

In Nederland bieden pechhulp verzekeringen vaak hulp bij pech onderweg, zoals bij een lekke band of een lege accu. Ze kunnen ook hulp bieden bij een ongeval, zoals het vervoeren van passagiers naar huis of het vervoeren van de auto naar een garage. Sommige pechhulp verzekeringen bieden ook dekking voor huis starten, wat betekent dat ze hulp bieden bij het starten van de auto als deze niet wil starten vanuit huis.

In het buitenland bieden pechhulp verzekeringen vaak dezelfde diensten als in Nederland, maar ze kunnen ook extra diensten bieden die specifiek zijn voor het buitenland. Dit kan bijvoorbeeld hulp zijn bij het regelen van een huurauto of het vervoeren van de auto naar huis als deze niet meer gerepareerd kan worden. Sommige pechhulp verzekeringen bieden ook dekking voor het vervoeren van passagiers naar hun bestemming als de auto niet meer rijdbaar is.

Er zijn verschillende functies waarmee een pechhulp verzekering kan worden aangeboden. Sommige verzekeringen bieden alleen dekking voor hulp bij pech onderweg, terwijl andere verzekeringen ook dekking bieden voor andere diensten, zoals het vervoeren van passagiers naar huis of het vervoeren van de auto naar een garage. Het is belangrijk om de voorwaarden van een pechhulpverzekering te lezen voordat je een verzekering afsluit, zodat je weet wat wel en niet gedekt is.

Als je regelmatig met de auto reist, kan een pechhulpverzekering een goede optie zijn om je te beschermen tegen pech onderweg. Het kan je ook helpen om onverwachte kosten te voorkomen als je pech hebt en hulp nodig hebt.

Het maakt niet uit wanneer het gebeurt: pech onderweg komt altijd ongelegen. Met de pechhulpverzekering weet u in elk geval zeker dat u snel uw reis kunt vervolgen.

Als u stil komt te staan, is één telefoontje voldoende om technische hulp snel ter plaatse te doen zijn. In Nederland kunt u daar 24 uur per dag, zeven dagen in de week op rekenen.

Altijd mobiel

De pechhulpverleners kunnen u in de meeste gevallen weer op weg helpen. Mocht dit vanwege de aard van het mankement onmogelijk zijn, dan wordt uw auto weggesleept naar uw garage of dealerbedrijf. Is reparatie niet direct mogelijk, dan heeft u recht op gratis vervangend vervoer.

Ook buiten Nederland

Bent u regelmatig buiten Nederland onderweg? Dan kunt u kiezen voor een verzekering met Europese dekking. U bent dan niet alleen verzekerd voor de basis pechhulp, maar -mocht uw auto niet te repareren zijn- ook voor transport, stalling, repatriëring en extra kosten die u noodgedwongen moet maken.

Wilt u altijd mobiel zijn en blijven maar niet teveel betalen? Neem gerust contact met ons op.

Vragen over uw pechhulpverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 0543 532 656

Stel ons gerust uw vraag