Het team van Boesveld Assurantiën en Annet Reessink Makelaardij & Taxaties

Over ons

Boesveld Assurantiën is op 1 september 1997 opgericht door Jeroen Boesveld. Sinds 1 april 2013 is het kantoor gevestigd aan de Gasthuisstraat 23 te Winterswijk. Wij zijn een onafhankelijk en regionaal ( o.a. in de Achterhoek omliggende gemeentes Lichtenvoorde, Aalten en Groenlo )  werkend assurantiekantoor dat zich kenmerkt door een hoog serviceniveau voor u als particuliere- of zakelijke klant. Boesveld Assurantiën werkt nauw samen met diverse specialisten, zoals hypotheekconsulenten, pensioenconsulenten, makelaars, juristen, notarissen en accountants. Hierdoor kunnen wij u op een zeer breed terrein van dienst zijn. Assurantiekantoor Boesveld is uw adviseur op het gebied van verzekeringen.

Oplossingen op maat

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Het bespreken van uw zaken doen we het liefst bij u thuis of bij ons op kantoor.
Wij hebben uitstekende contacten met diverse verzekeringsmaatschappijen. Dit stelt ons in staat voor u die oplossingen te vinden die naadloos aansluiten op uw (financiële) wensen en situatie.

Jeroen Boesveld

Directeur
0543 532 656

Dave Bezemer

Commercieel medewerker
0543 532 656

Annet Reessink

Annet Reessink Makelaardij
0543 745 006

Stel ons gerust uw vraag