Het team van Boesveld Assurantiën en Annet Reessink Makelaardij & Taxaties

Annet Reessink Makelaardij & Taxaties

Een huis moet voelen als een thuis, want u brengt er veel tijd door. Het is fijn als een makelaar dit begrijpt. Annet begrijpt dit als geen ander. Sinds september 2019 is Annet Reessink Makelaardij & Taxaties bij ons in het pand in Winterswijk gevestigd. Een prachtige aanvulling op onze huidige diensten en een goede match. We delen namelijk dezelfde no nonsense mentaliteit en klantvriendelijkheid staat bij ons voorop! U kunt bij Annet terecht voor alle takken van makelaardij. Of u nou een huis wilt aankopen, verkopen of wilt laten taxeren.

Uw huis verkopen

Als u hebt besloten te gaan verhuizen wilt u uw huis natuurlijk zo snel mogelijk verkopen tegen de beste prijs. Annet helpt u met het bepalen van een realistische waarde. Elke woning verlangt een andere aanpak, want elke woning heeft een andere doelgroep. De verkoopstrategie wordt hierop aangepast. Er komen professionele foto’s en plattegronden. Erg belangrijk, want foto’s bepalen de eerste indruk die iemand krijgt. We presenteren uw woning optimaal! Annet begeleidt het gehele verkoopproces en geeft de verkoop alle persoonlijke aandacht die het nodig heeft.

Aankoopmakelaar

Bent u het huis van uw dromen tegengekomen? Een aankoopmakelaar is dan een goede stap. Iemand die u kan helpen met de aankoop en die let op de punten die voor ú belangrijk zijn. De verkopend makelaar is er immers voor de andere partij. Als aankoopmakelaar let Annet Reessink erop of de prijs goed is, maar ook op de staat van onderhoud van de woning en de ligging. En voor de juridische zaken is het ook erg fijn om een aankoopmakelaar naast u te hebben staan. U heeft uw eigen adviseur, die u helpt bij het bepalen van de juiste prijs en de onderhandelingen voor u doet. Zo kunt u zorgeloos uw droomwoning kopen.

Huis laten taxeren

Wilt u een huis aankopen? Dan vraagt de bank om een gevalideerd rapport. Hierin staat de waarde van de woning vermeld en de eventuele kosten voor verbouwing. Annet Reessink is naast makelaar ook Register Taxateur en staat vermeld in het NRVT (Nederlands Register voor Taxateurs). Dat houdt in dat zij een officieel taxatierapport voor u kan opstellen. Mits ze niet betrokken is bij de aankoop van de woning. De partij die dit rapport opstelt moet namelijk onafhankelijk zijn.

Alles onder één dak

Met de makelaardij onder ons dak hebben we een gouden combinatie in huis. Zo kunt u bij ons terecht voor uw hypotheek en verzekeringen en loopt u zo door naar Annet om de zaken omtrent de aan- of verkoop van uw huis te bespreken. Ons kantoor ligt in het hart van Winterswijk, makkelijk te bereiken. Dus loop gerust eens binnen voor een kop koffie of thee.

Wilt u meer weten? Neem dan een kijkje op de website van Annet Reessink Makelaardij & Taxaties.

Stel ons gerust uw vraag