Witte auto rijdt op de weg

Autoverzekering

 • Scherpe premie met uitstekende voorwaarden
 • Hoge korting bij schadevrij rijden
 • Persoonlijke service bij schade
Vraag offerte aan

Autoverzekering

Als het om auto's gaat, heeft iedereen zijn eigen smaak. Daarom bieden wij als Boesveld Assurantiën een breed assortiment, zodat u de autoverzekering kunt kiezen die bij uw smaak én uw auto past.

Autoverzekering

Een autoverzekering is een verzekering die je afsluit om je te beschermen tegen de financiële gevolgen van schade aan je auto of aan andere voertuigen of objecten. Er zijn verschillende dekkingen waaruit je kunt kiezen bij het afsluiten van een autoverzekering.

Autoverzekering WA

De meest basale dekking is de WA-dekking (Wettelijke Aansprakelijkheid). Deze dekking vergoedt de schade die je met je auto aan andere voertuigen of objecten veroorzaakt. Deze dekking is verplicht in Nederland en dekt alleen de schade die je aan anderen toebrengt, niet de schade aan je eigen auto.

Autoverzekering WA Plus (+)

Een WA+-dekking is een uitbreiding van de WA-dekking. Naast dekking voor schade die je veroorzaakt aan anderen, dekt deze ook de schade aan je eigen voertuig als gevolg van een aanrijding, brand of diefstal. Deze dekking is optioneel en kan worden toegevoegd aan een WA-beleid voor extra bescherming.

Autoverzekering All Risk

All Risk-dekking is de meest uitgebreide autoverzekering. Naast dekking voor schade aan je eigen voertuig en schade die je veroorzaakt aan anderen, dekt deze ook een breed scala aan extra risico's zoals vandalisme, natuurrampen en persoonlijk letsel. Deze dekking is ook optioneel en kan worden toegevoegd aan een WA- of WA+-beleid voor extra bescherming.

Boesveld Assurantiën is een van de beste Assurantiën kantoren van Nederland die auto verzekeringen aanbiedt. Je kunt bij ons terecht voor het afsluiten van een autoverzekering met de dekkingen WA, WA+ of All Risk. 

Bij Boesveld Assurantiën een Auto Verzekeren

Boesveld Assurantiën is een van de beste Assurantiën kantoren van Nederland die auto verzekeringen aanbiedt. Je kunt bij ons terecht voor het afsluiten van een autoverzekering met de dekkingen WA, WA+ of All Risk. 

Boesveld Assurantiën biedt een ruim aanbod aan verzekeringen, dus het is verstandig om de verschillende verzekeringen te vergelijken voordat je een keuze maakt. Zo kun je de verzekering kiezen die het beste bij je past, zowel qua dekking als qua prijs. Boesveld Assurantiën biedt ook de mogelijkheid om je verzekering online af te sluiten, wat het gemakkelijker maakt om snel en eenvoudig een verzekering af te sluiten.

Als je een verzekering bij Boesveld Assurantien wilt afsluiten, is het verstandig om goed na te gaan wat je verwacht van je verzekering. Bedenk welke dekking je nodig hebt en hoeveel je bereid bent te betalen voor je verzekering. Zo kun je gemakkelijk de verzekering kiezen die het beste bij je past. Boesveld Assurantiën biedt ook de mogelijkheid om een verzekering af te sluiten met aanvullende dekkingen, zoals pechhulp of een vervangende auto in geval van schade of ongeval. Zo kun je je verzekering aanpassen aan je specifieke behoeften en wensen.

Met een autoverzekering verzekert u zich tegen schade die u aan anderen aanbrengt. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om ook schade aan uw eigen auto te verzekeren.

WA, WA Plus of All Risk autoverzekering? 

In Nederland is elke autobezitter verplicht om tenminste een WA autoverzekering af te sluiten. Daarmee verzekert u zich tegen de schade die u door uw schuld aan anderen toebrengt. U kunt uw WA autoverzekering uitbreiden met verschillende dekkingen, zoals schade door noodweer en vandalisme of zelfs schade die u door uw eigen schuld aan uw auto is ontstaan.

Schade aan anderen door u WA WA Plus All Risk
Schade aan andere voertuigen
Schade aan bezittingen
Schade aan personen
Schade aan uw auto van buitenaf      
Diefstal
Ruitbreuk
Botsingen met dieren
Brand & explosie
Extreem weer (storm en hagel)
Schade aan uw auto door u zelf      
Aanrijding
Overige schade door uzelf

Aanvullende autoverzekeringen

Bij ons kunt u er verder voor kiezen om uw autoverzekering uit te breiden met specifieke, aanvullende verzekeringen voor persoonlijke schade van de bestuurder en inzittenden, juridische ondersteuning en pech onderweg. 
 • Rechtsbijstandverzekering

  Bij een schade in het verkeer is niet altijd duidelijk wie de schuldige is en wie aansprakelijk kan worden gesteld. Heeft u schade buiten uw schuld om? Dan moet u deze zelf verhalen op de partij die volgens u aansprakelijk is. Een basis autoverzekering (WA, WA Plus of WA Casco) biedt hiervoor geen dekking. Met een aanvullende rechtsbijstandverzekering krijgt u juridische hulp om schade aan uw auto of letselschade te verhalen op de tegenpartij.
 • Ongevallen inzittenden

  Bij een ongeval kunnen de bestuurder en passagiers van uw auto gewond raken en zelfs blijvend letsel oplopen. Deze aanvullende verzekering keert een vast bedrag uit bij blijvende invaliditeit of overlijden. Zelfs als de bestuurder verantwoordelijk is.
 • Schadeverzekering inzittenden

  Met een schadeverzekering inzittenden zijn de bestuurder en passagiers van uw auto goed verzekerd voor zowel letselschade als schade aan hun bagage en kleding. Deze aanvullende verzekering keert na een ongeval een bedrag uit dat gelijk is aan de werkelijk geleden schade, ongeacht wie verantwoordelijk is. Ook passagiers kunnen aanspraak maken op de werkelijk geleden schade.
 • Pechhulpverzekering

  Hoe goed u uw auto ook onderhoudt, het kan altijd gebeuren dat u pech krijgt. Met de aanvullende pechhulpverzekering kunt u rekenen op snelle en professionele hulp bij pech, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. U kunt kiezen voor pechhulp in Nederland, maar ook voor pechhulp in heel Europa.

Vragen over uw autoverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 0543 532 656.

Wat te doen bij schade?

Schade kunt u bij Boesveld Assurantiën direct online melden. Maar u mag ons natuurlijk ook gewoon bellen. Bij een ongeval  adviseren wij u om in elk geval:

 • foto's te maken van de aanrijding
 • de kentekens van de betrokken voertuigen te noteren
 • de adresgegevens van de tegenpartij te noteren
 • samen een Europees schadeformulier in te vullen

Europees schadeformulier

Als u uw autoverzekering heeft afgesloten, ontvangt u een Europees schadeformulier. Het is verstandig om dit formulier bij u te hebben als u bij een ongeluk betrokken raakt. Verzekeraars gebruiken het formulier namelijk bij de afwikkeling van de schade.

Schadevrije jaren

In elk volledige jaar dat u verzekerd bent en geen schade claimt, bouwt u een schadevrij jaar op. Hoe langer u  schadevrij rijdt, hoe meer korting krijgt u op de premie van uw autoverzekering. Die schadevrije jaren kunt u ook weer verliezen, bijvoorbeeld als u zelf schade veroorzaakt. Elke zogenaamde schuldschade kost u 5 schadevrije jaren.  Met 15 jaar of meer valt u na een claim altijd terug naar 10 jaar schadevrij.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.

Stel ons gerust uw vraag