Motors

Motorverzekering

  • Scherpe premie met uitstekende voorwaarden
  • Hoge korting bij schadevrij rijden
  • Persoonlijke service bij schade
Vraag offerte aan

Motorverzekering

Motorrijden is een bijzondere beleving. Het klimaat in Nederland staat het helaas niet toe om alle dagen te genieten van uw motor. Maar als het weer het toelaat, gaat er niets boven het gevoel van vrijheid, wind en snelheid.

U bent zuinig op uw motor en zoekt hiervoor een goede motorverzekering. Met een scherpe premie, een uitgebreide dekking en een uitstekende service in geval van schade. In Nederland is een WA-motorverzekering verplicht. Wij bekijken graag voor u voor welke verzekering het beste bij de leeftijd van uw motor past, WA, WA beperkt casco of WA-casco.

Beste Motorverzekering?

Als je een motor hebt, is het belangrijk om je te verzekeren tegen de risico's die daarbij komen kijken. Een motorverzekering is speciaal gemaakt om deze risico's te dekken, zoals schade aan je motor of letselschade bij een ongeval. De premie van een motorverzekering is afhankelijk van verschillende factoren, zoals je leeftijd, het type motor en het aantal kilometers dat je rijdt. Boesveld Assurantiën een van de meeste betrouwbare verzekeringskantoren van Winterswijk, klanten geven ons een 9,8

Er zijn verschillende soorten motorverzekeringen, zoals een WA-verzekering of een allrisk verzekering. Een WA-verzekering dekt alleen schade aan anderen, terwijl een allrisk verzekering ook schade aan je eigen motor dekt. Het is belangrijk om te kijken welke verzekering het beste bij je past en wat het beste bij je budget past.

Er zijn een aantal risico's verbonden aan het rijden op een motor, zoals het risico op een ongeval of diefstal van je motor. Het is daarom belangrijk om goed verzekerd te zijn, zodat je financiële zorgen kunt voorkomen in geval van schade of diefstal.

Als je op zoek bent naar een motorverzekering, kun je terecht bij Boesveld Assurantien, de tussenpersoon voor verzekeringen. Zij kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste verzekering voor jouw motor en je voorzien van professioneel advies. Neem gerust contact op met Boesveld Assurantiën voor meer informatie over motorverzekeringen en de risico's van motor rijden.

Kortingen en aanvullende dekkingen

Sommige verzekeringsmaatschappijen geven een korting op de premie van de motorverzekering indien u een erkende rijvaardigheidscursus voor de motor heeft gevolgd. U dient het afgegeven certificaat hiervan te tonen bij de definitieve aanvraag van uw verzekering. Bij een motorverzekering heeft u veel keuzevrijheid en kunt u de polis zelf samenstellen. Naast de basisverzekering kunt u kiezen voor een aanvullende no-claim dekking, een verhaalsrechtsbijstandverzekering, een ongevallenverzekering voor opzittenden, of een verzekering voor vervangend vervoer. U heeft een motor en zoekt een passende motorverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij u een prima oplossing.

Vragen over uw motorverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 0543 532 656.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.

Stel ons gerust uw vraag