Woonhuis

Woonhuisverzekering

  • Scherpe premie met uitstekende voorwaarden
  • Opnemen in woonpakket met korting
  • Persoonlijke service bij schade
Vraag offerte aan

Woonhuisverzekering

Woonhuisverzekering & Opstalverzekering

Er zijn verschillende verzekeringen die je voor je woonhuis en opstal kunt afsluiten, afhankelijk van je behoeften en wensen. Hieronder beschrijf ik enkele van de meest voorkomende verzekeringen:

Woonhuisverzekering: Dit is een verzekering die je kunt afsluiten voor het huis zelf en de permanente opbouwen die op het terrein staan, zoals een garage of schuur. De verzekering biedt dekking voor schade aan het huis en opbouwen door bijvoorbeeld brand, storm, diefstal en wateroverlast.

Opstalverzekering: Dit is een verzekering die specifiek gericht is op de opstal, ofwel de permanente bouwwerken op het terrein, zoals een huis of garage. De verzekering biedt dekking voor schade aan de opstal door bijvoorbeeld brand, storm, diefstal en wateroverlast.

Inboedelverzekering: Dit is een verzekering die je kunt afsluiten voor de spullen in je huis, zoals meubels, elektronica, kleding en andere persoonlijke bezittingen. De verzekering biedt dekking voor schade of diefstal van de inboedel.

Aansprakelijkheidsverzekering: Dit is een verzekering die je kunt afsluiten om jezelf te beschermen tegen aansprakelijkheid voor schade die je aan anderen toebrengt. Bijvoorbeeld als je per ongeluk een raam breekt bij de buren of als iemand zich bezeert op je oprit.

Overstromingsverzekering: Dit is een verzekering die je kunt afsluiten om je te beschermen tegen schade aan je huis en opstal door overstroming. De verzekering biedt dekking voor schade door bijvoorbeeld zware regenval of een afgebroken riool.

Het is belangrijk om te onthouden dat de dekking van verzekeringen kan variëren en dat het raadzaam is om de voorwaarden van de verzekering goed te lezen voordat je een verzekering afsluit. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Boesveld Assurantiën gevestigd in Winterswijk of telefonisch te bereiken via 0543 532 656 om gelijk hulp te krijgen met het vergelijken!

Het zal u maar gebeuren dat uw huis door brand wordt verwoest. Of dat er tijdens een storm een boom omwaait en precies op het dak van uw woning valt.

Met een woonhuisverzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw huis door onder andere blikseminslag, brand, storm en waterschade. De premie voor de woonhuisverzekering is gebaseerd op de herbouwwaarde van uw woning. Dit is het bedrag dat nodig is om uw huis opnieuw te bouwen. De meeste verzekeraars berekenen deze waarde aan de hand van de inhoud van de woning en het type huis.

Nooit te laag verzekerd

Om er zeker van te zijn dat u niet onderverzekerd bent, kunt u hier de herbouwwaardemeter en de toelichting erop downloaden. Aan de hand van een aantal eenvoudige vragen berekent u de herbouwwaarde van uw woning. Wanneer u deze meter gebruikt bij het bepalen van de waarde van uw huis, bent u nooit onderverzekerd. U zoekt een woonhuisverzekering met een scherpe premie en een uitgebreide service? Dan bieden wij u een prima oplossing.

Vragen over uw woonhuisverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 0543 532 656.

Alle producten binnen de categorie Huis en Wonen

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.