Woningen

Onafhankelijk hypotheekadvies

Of het nu gaat om de financiering van uw eerste of tweede woning, het realiseren van een verbouwing, uw bestaande lening vergelijken of uw overwaarde benutten. Voor onafhankelijk persoonlijk hypotheekadvies bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geloven niet in standaard berekeningen die voor iedereen toepasbaar zijn. In ons advies is iedereen uniek en aan de hand van uw persoonlijke situatie adviseren wij u een financiering die het beste bij u past. Boesveld Assurantiën is uw adviseur op het gebied van hypotheken voor de regio Achterhoek.

Persoonlijk Advies

In ons advies houden wij rekening met uw huidige maar ook met u toekomstige situatie. Vervolgens maken wij gezamenlijk met u een uitgebreide analyse, rekening houdend met alle bijkomende factoren. Denkt u bijvoorbeeld aan u persoonlijke gegevens zoals uw inkomenssituatie of de waarde van de aan te kopen of te verbouwen woning. Ook de risico’s bij overlijden of arbeidsongeschiktheid spelen een belangrijke rol.

Vrijblijvende afspraak

Wij willen benadrukken dat een persoonlijk advies onontbeerlijk is. Maak geheel vrijblijvend een afspraak en ervaar het zelf. Vanzelfsprekend vindt u bij u bij ons de erkend hypotheekadviseur die aan alle wettelijke- en kenniseisen voldoet.

Stel ons gerust uw vraag